Whole

21/06/2014 23:11
Tomorrow morning if you wake up and the sun does not appear I will be here If in the dark, we lose sight of love Hold my hand, and have no fear 'Cause I will be here I will be here When you feel like being quiet When you need to speak your mind I will listen And I will be here When the laughter...
21/06/2014 22:36
As I rest against this cold, hard wall Will you pass me by? Will you criticize me as I sit and cry? I had fought so hard and thought that all my battles had been won Only to find the war has just begun Is He not strong enough? Is He not pure enough? To break me, pour me out, and start again Is He...
23/05/2014 20:14
I'm tired of waking up in tears Cuz I can't put to bed this phobias and fears And new to this grief I can't explain But I'm no stronger to the heartache and the pain The fire I began burning me alive But I know better than to leave and let it die   I'm a silhoulette Asking every now and...
14/05/2014 18:30
Serendipity itu... ketika aku janjian dengan seseorang dan rupanya 'dia' juga janjian dengan orang itu di saat bersamaan, ditempat yang sama tanpa aku dan 'dia' tahu.     dan 'dia'....... menggunakan baju yang sama denganku.... :') Nice moment... Tapi karena aku pernah...
07/05/2014 22:20
Happy Birthday buat kakakku tercinta, Mbak Ineke Tarmastuti Zebua Peluk dan sun jauh dariku {} :* {} :* {} Semoga di usiamu ini, berapa ya? oh iya kita beda 7 tahun... Berarti 26 kan :)) Semoga semakin diberkati Tuhan :)) Semoga dalam pekerjaanmu yang baru-baru ini jadi PNS kamu bisa jadi terang...
10/04/2014 18:05
God :)))))))) Aku tau begadang itu ngga baik, tapi aku seneng Engkau selalu temenin aku begadang :))) Love You, Papa Jesus {} {} {}
28/03/2014 00:54
Lagu yang selalu bikin aku nangis ketika nonton videonya........ :') Apalagi pas rappernya BI (Hanbin) sama Bobby.. sayang disini engga ditulis, besok deh aku yang tulis sendiri :")
27/03/2014 21:26
Tak harus berpendidikan tinggi untuk merubah nasib, cukup memiliki tekad untuk menjadi lebih baik. Itu aja...  -Farah Asmajasmine Inthisardewi-
26/03/2014 09:03

cry

24/03/2014 00:02
"Kenapa harus malu menangis? Menagislah, Nak, karna itu salah satu tanda hatimu tak mati"
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Whole

No comments found.

New comment